Trouwen - Jouw nagels, mijn zorg.
Ga naar de inhoud

Aankomende bruidsparen (dames en heren) kunnen bij nagelstudio Nailsdo terecht voor mooie handen en nagels. Er wordt veel tijd gestoken in de voorbereiding van een huwelijk. Denk dan aan de trouwlocatie, de kleding, de ringen, een trouwauto, de feestlocatie, het bruidsboeket, de kapsels en de make-up. Kortom, alles wordt geregeld om van deze speciale dag een onvergetelijke dag te maken.

Hier horen natuurlijk ook mooie handen en nagels bij voor hem en haar. Bruiden die geen kunstnagels willen, kunnen ook kiezen voor een manicure, afgelakt met een mooie kleur of french manicure, om ervoor te zorgen, dat uw handen en nagels er op deze speciale dag toch heel mooi uitzien.

Laten we de bruidegom niet vergeten. Ook hij kan een manicure ondergaan, zodat ook zijn handen er deze dag keurig en verzorgd uitzien. Er zal toch een close-up foto van beide handen worden gemaakt. Draagt u een open schoentje op deze mooie dag, vergeet dan ook uw teennagels niet. U kunt deze met een laagje acryl laten behandelen en/of laten voorzien van een mooie kleur of french manicure lak.

Heeft u ook nog aan uw moeder, schoonmoeder, getuige, bruidsmeisje, zus, vriendin en ceremoniemeester gedacht? Ook zij horen er op deze dag top uit te zien. Is het misschien een leuk idee om hen op een cadeaubon te trakteren, als bedank dat zij voor u klaar hebben gestaan/staan voor en op deze mooie dag.

Als u kiest voor kunstnagels op uw trouwdag, dan adviseren wij u om ongeveer 6 weken voor de huwelijksdatum een afspraak te maken om uw planning goed te laten verlopen, uw wensen door te spreken en dat wij eventueel de conditie van uw nagels kunnen beoordelen.

Nagelstudio Nailsdo zal altijd een datum voor u vrijmaken om u er op uw huwelijksdag mooi uit te laten zien. Ook bij onverhoopte laatste ongelukjes zal nagelstudio Nailsdo er alles aan doen om u, er op uw dag mooi uit te laten zien! Zelfs in de avonduren en op zondag biedt Nailsdo dan de service.


Terug naar de inhoud